פילה דג ברוטב עגבניות ואריסה לימוני
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל-8 מנות:
1 ק"ג, פילה דג פרוס
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת
¼ כוס שמן קנולה וילי פוד
185 גרם פלפל קלוי Sera חתוך לרצועות
1 פלפל צ'ילי אדום
8 שיני שום, פרוסות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה כורכום
1 כף אריסה מתוקה חתוכה או אריסה חריפה חתוכה
1.5 כוסות מים
1 כפית שטוחה מלח
4 כפות ממרח לימון חתוכה
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- מסדרים את נתחי הדג בתבנית.
- יוצקים מעליהם מיץ לימון ומוסיפים מים לגובה כיסוי משרים כחצי שעה.
- מוציאים את הדג מהמשרה, מתבלים במלח, פלפל גרוס, פפריקה מתוקה ופפריקה מעושנת.
- מחממים שמן קנולה וילי פוד בסיר רחב ונמוך
- מוסיפים רצועות פלפל אדום קלוי, פלפל צ'ילי שלם, ושום ומטגנים במשך דקה.
- מוסיפים את הפפריקה, הכורכום ואריסה ומערבבים
- מוסיפים את המים והמלח, ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש.
- מורחים את נתחי הדג בממרח לימון חתוכה
- מסדרים בתוך הרוטב, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ- 30 דקות עד שהרוטב מסמיך.