ארטישוקים בגריל בוויניגרט איטלקי

כותב המתכון: וילי פוד
קל
5 דקות

מצרכים ל-6-4 מנות:

1 שקית תחתיות ארטישוק מוקפאות וילי פוד

5 כפות קוביות עגבניות Del Monte

צרור בזיליקום קצוץ

3 שיני שום כתושות

עלים מ–3 ענפי טימין

80 מ"ל מיץ לימון

1 כפית סוכר חום

1/4 כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי הוויניגרט.
  2. צולים את הארטישוקים על גריל פחמים כ–2 דקות מכל צד.
  3. מערבבים את הארטישוקים עם הוויניגרט בעודם חמים.
  4. אוכלים בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים