עלי גפן בגריל ממולאים בקובנייה טורקית

כותב המתכון: וילי פוד
קל
75 דקות

מצרכים ל-6-4 מנות:

250 גר‘ בורגול דק

2 בצלים בינוניים קצוצים

2 כפות עגבניות מרוסקות Del Monte

5 כפות רוטב רימונים וילי פוד

5 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

20 יחידות עלי גפן PALIRRIA

אופן ההכנה:

 

  1. משרים את הבורגול ב-4 כוסות מים במשך שעה
  2. מסננים את הבורגול.
  3. במחבת מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
  4. מוסיפים את הרסק והרכז,
  5. מטגנים 2 דקות ומערבבים עם יתר החומרים, למעט עלי הגפן.
  6. מצננים ויוצרים קציצות ארוכות ודקות.
  7. עוטפים כל קציצה בעלה גפן,
  8. צולים על הגריל עד להשחמה ומגישים

מתכונים נוספים