שישליק לבבות דקל עם קרם עגבניות ופיסטוקים

כותב המתכון: וילי פוד
קל
15 דקות

מצרכים ל-6-4 מנות:

5 כפות שמן זית

30 עגבניות תמר חצויות Del Monte

5 שיני שום

פלפל ירוק חריף פרוס דק

מלח לפי הטעם

קורט סוכר

2 פחיות לבבות דקל וילי פוד

50 גר‘ פיסטוקים קלופים קלויים

 

אופן ההכנה:

 

  1. במחבת עם שמן זית מטגנים במהירות את העגבניות, השום והפלפל כ–5 דקות
  2. . מתבלים במלח ובמעט סוכר וטוחנים בבלנדר מוט למרקם חלק.
  3. חותכים את לבבות הדקל לטבעות בעובי 3 ס“מ ומשפדים על שיפודים.
  4. צולים על גריל פחמים כ–3 דקות מכל צד.
  5. מגישים עם קרם עגבניות ופיסטוקים.

מתכונים נוספים