פולנטה תירס, טרטר עגבניות וגבינת פרמזן

ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- יוצקים את קמח התירס, החלב ושמן הזית לסיר קטן
- מערבבים על אש בינונית כ־15 דקות עד שהחומרים נקשרים ומתקבל מרקם של דייסה
- . מתבלים במעט מלח.
- בקערה מערבבים יחד את העגבניות, השום והבזיליקום.
- מתבלים במעט מלח ושמן זית ומערבבים.
- יוצקים את סלט העגבניות מעל הפולנטה
- מפזרים פרמזן מגורד מעל ומגישים לצד קרם פרש או שמנת חמוצה