פולנטה תירס, טרטר עגבניות וגבינת פרמזן

כותב המתכון: וילי פוד
קל
60 דקות

מצרכים ל4-6 מנות:

150 גר' פרמז'ן מגורדת Zanetti

100 גר' קמח תירס

350 מ"ל חלב מרוכז וילי פוד

3 כפות שמן זית וילי פוד

2 קופסאות עגבניות קצוצות Del Monte

שן שום כתושה

צרור בזיליקום טרי

גביע שמנת חמוצה 27 אחוז

קרם פרש / שמנת חמוצה להגשה

אופן ההכנה:

 

  1. יוצקים את קמח התירס, החלב ושמן הזית לסיר קטן
  2. מערבבים על אש בינונית כ־15 דקות עד שהחומרים נקשרים ומתקבל מרקם של דייסה
  3. . מתבלים במעט מלח.
  4. בקערה מערבבים יחד את העגבניות, השום והבזיליקום.
  5. מתבלים במעט מלח ושמן זית ומערבבים.
  6. יוצקים את סלט העגבניות מעל הפולנטה
  7. מפזרים פרמזן מגורד מעל ומגישים לצד קרם פרש או שמנת חמוצה

מתכונים נוספים