סטייק דלעת, דבש מתובל וגבינת עזים
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל4-6 מנות:
4 פרוסות דלעת בעובי 2 ס"מ
4 כפות שמן זית וילי פוד
2 כפות סילאן
3 עלי מרווה
מלח ופלפל
להגשה:
150 גר' גבינת עזים מגורדת SAY CHEESE
חופן עירית קצוצה
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- חורצים על גבי הדלעת חריצים בצורת שתי וערב
- מושחים את הדלעת בשמן ובסיאלן. מתבלים במלח, פלפל ומרווה
- אופים ב־160 מעלות כ־35 דקות עד לריכוך הדלעת.
- מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.
- מגישים לצד גבינת עיזים מגורדת ועירית קצוצה.