סטייק דלעת, דבש מתובל וגבינת עזים

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 60 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

 

4 פרוסות דלעת בעובי 2 ס"מ

4 כפות שמן זית וילי פוד

2 כפות סילאן

3 עלי מרווה

מלח ופלפל

להגשה:

150 גר' גבינת  עזים מגורדת SAY CHEESE

חופן עירית קצוצה

מוצרי וילי פוד במתכון

אופן ההכנה:

 

  1. חורצים על גבי הדלעת חריצים בצורת שתי וערב
  2. מושחים את הדלעת בשמן ובסיאלן. מתבלים במלח, פלפל ומרווה
  3. אופים ב־160 מעלות כ־35 דקות עד לריכוך הדלעת.
  4. מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  5. מגישים לצד גבינת עיזים מגורדת ועירית קצוצה.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות