סטייק דלעת, דבש מתובל וגבינת עזים

כותב המתכון: וילי פוד
קל
60 דקות

מצרכים ל4-6 מנות:

4 פרוסות דלעת בעובי 2 ס"מ

4 כפות שמן זית וילי פוד

2 כפות סילאן

3 עלי מרווה

מלח ופלפל

להגשה:

150 גר' גבינת  עזים מגורדת SAY CHEESE

חופן עירית קצוצה

אופן ההכנה:

  1. חורצים על גבי הדלעת חריצים בצורת שתי וערב
  2. מושחים את הדלעת בשמן ובסיאלן. מתבלים במלח, פלפל ומרווה
  3. אופים ב־160 מעלות כ־35 דקות עד לריכוך הדלעת.
  4. מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  5. מגישים לצד גבינת עיזים מגורדת ועירית קצוצה.

מתכונים נוספים