מרק נודלס עם כדורי עוף אסייתי
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל-3-4 מנות:
300 גר’ חזה עוף טחון
3 כפות קמח אורז
1/2 כפית מלח
1 ליטר (4 כוסות) מים
1/2 כוס רוטב סויה וילי פוד
2 כוכבי אניס
2 יחידות פלפלי שאטה יבשים
2 ס”מ שורש ג’ינג’ר, קלוף ופרוס דק
2 כפות סוכר
מעט מלח
3–4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים לטבעות קטנות
1/4 כרוב, פרוס לרצועות דקיקות
1/2 צרור כוסברה, קצוץ גס
חצי חבילת נודלס אטריות ביצים להקפצה וילי פוד
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- מערבבים את חזה העוף הטחון, המלח וקמח האורז לתערובת אחידה.
- וצרים קציצות קטנות (בגודל של גולות גדולות) ושומרים בקירור.
- לבסיר בינוני שמים את המים, הסויה, הסוכר, כוכבי האניס, פלפל השאטה והג’ינג’ר.
- מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה. טועמים ומוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
- מנמיכים את הלהבה, מוסיפים למרק את הקציצות ומבשלים עשר דקות נוספות, עד שהקציצות מבושלות לחלוטין
- מכינים את האטריות לפי הוראות יצרן
- מחלקים את הירקות הטריים (בצל ירוק, כרוב, כוסברה) והאטריות המבושלות בין קערות הגשה.
- יוצקים מעל את המרק החם ומגישים.