מאפה גבינת קממבר ברוטב צימוקי ענבים ויין לבן

ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל2 מנות:
250 גרם גבינת קממבר
250 גר' גבינת שמנת רכה
50 גר' חמאה צרפתית
קמח לפי הצורך
2 ביצים
100 גר' צימוקים בהירים
2 כוסות יין לבן
1 כוכב אניס
3 כפות סוכר
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את כל חומרי המאפה עד ליצירת בצק חלק וגמיש.
- מניילנים ומצננים לילה במקרר.
- מחממים תנור ל־180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל־2 ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי שך 1/2 ס"מ.
- מניחים את גבינת הקממבר במרכז עיגול בצק אחד ועוטפים עם עיגול בצק נוסף לצורת כדור.
- מדביקים את שני עיגולי הבצק היטב ואופים בתנור החם עד להשחמה.
- בסיר קטן מבשלים את היין, הצימוקים וכוכב האניס.
- מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ סמיך.
- יוצקים מעט רוטב על צלחת הגשה ומניחים עליו את המאפה.