כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל4-6 מנות:
100 גר' אטריות קדאיף
50 גר' חמאה
100 גר' גבינת מוצרלה SAY CHEESE
1 כוס מים
1 כוס סוכר
1 מי זהר.
50 גר' פיסטוק טחון
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- בקלחת מבשלים, תוך ערבוב, מים, סוכר ומי זהר עד להמסת הסוכר.
- מורחים החמאה על פני המחבת
- מרפדים את המחבת המשומנת באטריות קדאיף ומפזרים מעל את המוצרלה המפוררת.
- מטגנים על להבה נמוכה ומניעים את המחבת בתנועות סיבוביות כדי למנוע הדבקה.
- בעזרת סכין בודקים מפעם לפעם את תחתית הבצק ומטגנים עד להזהבה.
- מפזרים עוד שכבת קדאיף על הגבינה והופכים את הכנאפה בזהירות באמצעות צלחת גדולה.
- מטגנים כשתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
- הופכים את הכנאפה על צלחת הגשה בעודה חמה
- יוצקים מעל סירופ סוכר ומפזרים פסטוקים מלמעלה.