כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 15 דקות
תגיות: , ,
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

100 גר' אטריות קדאיף

50 גר' חמאה

100 גר' גבינת מוצרלה SAY CHEESE

1 כוס מים

1 כוס סוכר

1 מי זהר.

50 גר' פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

 

  1. בקלחת מבשלים, תוך ערבוב, מים, סוכר ומי זהר עד להמסת הסוכר.
  2. מורחים החמאה על פני המחבת
  3. מרפדים את המחבת המשומנת באטריות קדאיף ומפזרים מעל את המוצרלה המפוררת.
  4. מטגנים על להבה נמוכה ומניעים את המחבת בתנועות סיבוביות כדי למנוע הדבקה.
  5. בעזרת סכין בודקים מפעם לפעם את תחתית הבצק ומטגנים עד להזהבה.
  6. מפזרים עוד שכבת קדאיף על הגבינה והופכים את הכנאפה בזהירות באמצעות צלחת גדולה.
  7. מטגנים כשתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
  8. הופכים את הכנאפה על צלחת הגשה בעודה חמה
  9. יוצקים מעל סירופ סוכר ומפזרים פסטוקים מלמעלה.
10_pot

מתכונים נוספים

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

טארט טאטן אננס

32_silverwear בינוני 33_time 60 דקות