כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

כותב המתכון: וילי פוד
קל
15 דקות

מצרכים ל4-6 מנות:

100 גר' אטריות קדאיף

50 גר' חמאה

100 גר' גבינת מוצרלה SAY CHEESE

1 כוס מים

1 כוס סוכר

1 מי זהר.

50 גר' פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

  1. בקלחת מבשלים, תוך ערבוב, מים, סוכר ומי זהר עד להמסת הסוכר.
  2. מורחים החמאה על פני המחבת
  3. מרפדים את המחבת המשומנת באטריות קדאיף ומפזרים מעל את המוצרלה המפוררת.
  4. מטגנים על להבה נמוכה ומניעים את המחבת בתנועות סיבוביות כדי למנוע הדבקה.
  5. בעזרת סכין בודקים מפעם לפעם את תחתית הבצק ומטגנים עד להזהבה.
  6. מפזרים עוד שכבת קדאיף על הגבינה והופכים את הכנאפה בזהירות באמצעות צלחת גדולה.
  7. מטגנים כשתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
  8. הופכים את הכנאפה על צלחת הגשה בעודה חמה
  9. יוצקים מעל סירופ סוכר ומפזרים פסטוקים מלמעלה.

מתכונים נוספים