ברד פודינג אפרסקים ושוקולד

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 60 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל-6-4 מנות:

 

3 ביצים

1 כוס חלב מרוכז

3 כפות סוכר

1/4 כפית קינמון

8 פרוסות חלה או לחם לבן אחר ללא הקרום

2 קופסאות של חצאי אפרסקים בסירופ קל וילי פוד

100 גר‘ שוקולד לבן )או שוקולד מריר פרווה( חתוך לקוביות

מעט שמן לשימון

אופן ההכנה:

 

  1. טורפים את הביצים עם חלב , הסוכר והקינמון.
  2. משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצים והחלב–5 דקות.
  3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה משומן קלות.
  4. מסדרים על פני התבנית שכבות של לחם, אפרסק, שוקולד ושוב לחם.
  5. עוטפים היטב בנייר אלומיניום וצולים כ–25 דקות על הגריל
  6. . אחרי 15 דקות הופכים מפעם לפעם את התבנית ומגישים חם.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות