צלחת עם שיפודי ירקות וגלילת מוצרלה, מונחת על רוטב עגבניות מרוסקות, עם עלי בזיליקום וזיתים, ברקע מפית משובצת ולוח עץ.

שישליק לבבות דקל עם קרם עגבניות ופיסטוקים

כותב המתכון: וילי פוד
קל
15 דקות

מצרכים ל-6-4 מנות:

5 כפות שמן זית

30 עגבניות תמר חצויות Del Monte

5 שיני שום

פלפל ירוק חריף פרוס דק

מלח לפי הטעם

קורט סוכר

2 פחיות לבבות דקל וילי פוד

50 גר‘ פיסטוקים קלופים קלויים

 

אופן ההכנה:

 

  1. במחבת עם שמן זית מטגנים במהירות את העגבניות, השום והפלפל כ–5 דקות
  2. . מתבלים במלח ובמעט סוכר וטוחנים בבלנדר מוט למרקם חלק.
  3. חותכים את לבבות הדקל לטבעות בעובי 3 ס“מ ומשפדים על שיפודים.
  4. צולים על גריל פחמים כ–3 דקות מכל צד.
  5. מגישים עם קרם עגבניות ופיסטוקים.

מתכונים נוספים

לקוחות יקריים
קיימת תקלה במוקד הצרכנים של החברה.
ניתן לפנות אלינו בעמוד "מוקד צרכנים".

אנו פועלים לתקן את התקלה בהקדם האפשרי.

עמכם הסליחה,
צוות ויליפוד ויורו מחלבות אירופה