קרמבל תותים בקרם חלב

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
75 דקות

מצרכים:

200 גרם קמח

100 גרם שקדים טחונים

200 גרם חמאה רכה

100 גרם סוכר

20 תותים בשלים וחצויים

5 כפות סוכר

1 פחית חלב מרוכז וילי פוד

תמצית וניל איכותית

2 מיכלים של שמנת מתוקה

סיימן תותים

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים את כל החומרים (קמח, שקדים, סוכר חמאה)
  2. מפזרים בתבנית אפייה
  3. אופים עד להשחמה.
  4. שמים את התותים החתוכים בקערה
  5. זורים מעליהם את הסוכר ואת המעדן פרי .
  6. מערבבים ושומרים במקרר כ20 דק עד להיווצרות סירופ סמיך ומתקתק בקרקעית הקערה.
  7. מגישים את הקצפת ולצידה את התותים.

מתכונים נוספים