קרם ריקוטה ודובדבנים חמוצים

כותב המתכון: וילי פוד
קל
20 דקות

מצרכים ל 5-6 מנות:

1/2 צנצנת דובדבנים חמוצים ללא חרצנים וילי פוד

350 גרם גבינת ריקוטה

1 מיכל שמנת מתוקה

100 גרם סוכר

1 כפית מחוקה קינמון

3 כפות מי ורדים

נענע לקישוט

אופן ההכנה:

 

1.מעבירים את גבינת הריקוטה לקערה.

2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה עם מחצית מכמות הסוכר ומקפלים לריקוטה.

3. מוסיפים את הקינמון, מי ורדים ושאר הסוכר ומערבבים.

4. מוזגים לכוסות הגשה ומעבירים למקרר ל 4 שעות.

5. מסדרים מעל דובדבנים ומקשטים בנענע.

מתכונים נוספים