קינוח מרוקאי של קוסקוס מתוק

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
20 דקות

מצרכים:

שקית קוסקוס

2 כוסות חלב מרוכז וילי פוד

50 גר חמאה

קורט קינמון

3 כפות פיסטוקים קלויים וקלופים

2 כפות צימוקים

7 משמשים יבשים קצוצים

6 כפות סוכר

מעדן פרי שזיף

שמנת חמוצה להגשה

אופן ההכנה:

 

  1. בסיר בינוני שמים את כל החומרים פרט לשמנת.
  2. בזמן הזה שמים את מעדן פרי שזיפים.
  3. מביאים לרתיחה
  4. מנמיכים להבה ומבשלים 6 דק
  5. בסיר נפרד מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן
  6. מסדרים בצלחת הגשה ומוסיפים שמנת חמוצה

מתכונים נוספים