750 גר’ בשר בקר טחון (מנתחים כמו צוואר או צלעות)
2 בצלים בגודל בינוני, קצוצים דק
2–3 שיני שום, קלופות וכתושות
1/3 כוס מי סודה
1/2 כפית כמון טחון
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ היטב
2 כפות צנוברים, קלויים
4 כפות שמן זית, לטיגון
1 צנצנת פלפל אדום קלוי על האש Sera
1–2 שיני שום כתושות
1 כפית אורגנו יבש
4 כפות שמן זית
מלח, לפי הטעם
מלח ופלפל שחור
כף סילאן
טחינה ביתית
חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים גס
מעוניינים ליצור קשר? צוות ויליפוד כאן לשירותכם.
כל הזכויות שמורות 2024 © ויליפוד | האתר נבנה ב-♡ ע"י Teamwork Media