פילה לוקוס על סלט חצילים מרוקאי

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
10 דקות

מצרכים:

700 גר פילה לוקוס ללא עור ועצמות חתוך לקוביות

ענף טימין

2 כפות חמאה בלגית וילי פוד

ענף רוזמרין

2 שיני שום

מלח

פלפל

גרידת לימון מלימון אחד

3 חצילים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות, בעובי 2 סמ

כף פפריקה מתוקה

חצי כפית כמון

1/4 כפית כורכום

5 שיני שום

צרור פטרוזליה קצוצה דק

50 מ"ל מיץ לימון וילי פוד

קורט סוכר

מלח

אופן ההכנה:

 

  1. צורבים את החצילים עד להשחמה
  2. במחבת מחממים את החמאה על אש בינונית
  3. מוסיפים את עשבי התיבול והדגים
  4. צורבים כשלוש דק ומניחים בצד.
  5. מערבבים את כל חומרי הסלט.
  6. מסדרים בצלחת הגשה את הסלט ומניחים מעל את הדגים.
  7. מגישים עם לחם.

מתכונים נוספים