צלחת לבנה עם דולmaları מגולגלים בעלי ענבים, לצד פרוסת לימון וזרקו של אורז עם תיבול על עלה גפן נוסף.

עלי גפן בגריל ממולאים בקובנייה טורקית

כותב המתכון: וילי פוד
קל
75 דקות

מצרכים ל-6-4 מנות:

250 גר‘ בורגול דק

2 בצלים בינוניים קצוצים

2 כפות עגבניות מרוסקות Del Monte

5 כפות רוטב רימונים וילי פוד

5 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

20 יחידות עלי גפן PALIRRIA

אופן ההכנה:

 

  1. משרים את הבורגול ב-4 כוסות מים במשך שעה
  2. מסננים את הבורגול.
  3. במחבת מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
  4. מוסיפים את הרסק והרכז,
  5. מטגנים 2 דקות ומערבבים עם יתר החומרים, למעט עלי הגפן.
  6. מצננים ויוצרים קציצות ארוכות ודקות.
  7. עוטפים כל קציצה בעלה גפן,
  8. צולים על הגריל עד להשחמה ומגישים

מתכונים נוספים

לקוחות יקריים
קיימת תקלה במוקד הצרכנים של החברה.
ניתן לפנות אלינו בעמוד "מוקד צרכנים".

אנו פועלים לתקן את התקלה בהקדם האפשרי.

עמכם הסליחה,
צוות ויליפוד ויורו מחלבות אירופה