נודלס עם ירקות ואננס

כותב המתכון: וילי פוד
קל
35 דקות

מצרכים ל 4-5 מנות:

1 חבילה (200 גר') נודלס אטריות ביצים וילי פוד

1/2 קופסא  חתיכות אננס Del Monte

1 קופסא תירס צעיר שלם וילי פוד

1/2 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות וילי פוד

2 כפות שמן קנולה וילי פוד

2 גזרים חתוכים לרצועות דקות

2 בצלים פרוסים דק

4 בצלים ירוקים פרוסים

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

2 שיני שום קצוצות

1 כף רוטב סויה וילי פוד

1 כף רוטב צ'ילי מתוק או חריף וילי פוד

1 כף סילאן

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הנודלס לפי הוראות יצרן
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  3. מטגנים פרוסות בצל בשמן חם.
  4. מוסיפים את הפלפלים וכף מהרוטב.
  5. מוסיפים שום, גזר ותירס גמדי ומערבבים. מוסיפים מעט מהרוטב וממשיכים לערבב.
  6. מוסיפים פטריות.
  7. מוסיפים את הבצל הירוק וחתיכות האננס.
  8. מוסיפים את הנודלס ואת יתרת הרוטב, מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים