כריך פרגית בשמן זית וזעתר על קרם עגבניות פיקנטי

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
70 דקות

מצרכים:

1/2 ק"ג פרגיות נקיות

כף שטוחה זעתר

כף שטוחה סוכר

מיץ מלימון אחד

2 קוביות שום

4 כפות שמן זית וילי פוד

4 עגבניות שלמות

בצל בינוני קלוף

פלפל חריף

4 שיני שום וילי פוד

3 כפות שמן זית וילי פוד

קורט סוכר ומלח

לחמניות

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה יחד עם הפרגית ומשהים כשעה בקירור.
  2. צולים את כל הירקות ואת הפרגיות במחבת כחמש דק מכל צד
  3. מוציאים את הירקות וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לקרם חלק
  4. מגישים את הפרגיות ואת הקרם בתוך לחמניות .

מתכונים נוספים