ברוסקטה סביצ'ה מוסר ים

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
35 דקות

מצרכים:

200 גרם פילה מוסר טרי במיוחד

1/2 בצל סגול קטן

מלפפון בינוני קצוץ

2 קופסאות עגבניות קוביות וילי פוד

1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים גס (אפשר בלי)

1/2 כפית צ'ילי יבש

2 כפות מיץ לימון

4 כפות שמן זית וילי פוד

יוגורט להגשה

כוסברה או נבטי אפונה

צנונית פרוסה דק

לחם

אופן ההכנה:

  1. חותכים עם סכין את הפילה דג
  2. מערבבים את כל חומרי הסביצה.
  3. מורחים על הבגט מעט יוגורט
  4. שמים מעל מעט סביצה
  5. מקשטים בעלים.

מתכונים נוספים