אספרגוס בחמאת כמהין, קרוטונים של בריוש וגבינת איבריקו

כותב המתכון: וילי פוד
קל
15 דקות

מצרכים ל4-6 מנות:

צרור אספרגוס

50 גר' חמאה צרפתית

3 כפות מים

1 כף פרוסות כמהין שחורות משומרות

מלח

2 פרוסות חלת בריוש קלויות ומפוררות

100 גר' גבינת איבריקו El Pastor

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הרבע התחתון של האספרגוס ומבשלים במי מלח רותחים במשך 2 דקות.
  2. מעבירים מיד למי קרח לעצירת הבישול.
  3. במחבת חמה, על אש בינונית, טורפים 3 כפות מים וחמאה עד להמסתה
  4. מוסיפים למחבת את הכמהין והאספרגוס ומתבלים במלח.
  5. מניחים את האספרגוס על צלחת הגשה ומפזרים מעל את פירורי הבריוש והאיבריקו

מתכונים נוספים