עלי גפן בגריל ממולאים בקובנייה טורקית

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 75 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל-6-4 מנות:

 

 

250 גר‘ בורגול דק

2 בצלים בינוניים קצוצים

2 כפות עגבניות מרוסקות Del Monte

5 כפות רוטב רימונים וילי פוד

5 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

20 יחידות עלי גפן PALIRRIA

אופן ההכנה:

 

  1. משרים את הבורגול ב-4 כוסות מים במשך שעה
  2. מסננים את הבורגול.
  3. במחבת מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
  4. מוסיפים את הרסק והרכז,
  5. מטגנים 2 דקות ומערבבים עם יתר החומרים, למעט עלי הגפן.
  6. מצננים ויוצרים קציצות ארוכות ודקות.
  7. עוטפים כל קציצה בעלה גפן,
  8. צולים על הגריל עד להשחמה ומגישים
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות