כנאפה עם קבב חצילים

כותב המתכון: שף אבי ביטון
32_silverwear בינוני
33_time 25 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים:

 

שערות קדאיף

8 כפות שמן זית וילי פוד

1 חציל קלוי קלוף ונקי Sera

חבילת קבב צנובר

מלח

פלפל

מעט בהרט

2 בצלים קצוצים ומטוגנים

רבע כוס סילאן

2 כפות מים רותחים

רבע כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

08_food cover

מוצרי וילי פוד במתכון

אופן ההכנה:

 

  1. במחבת כבדה שמים את הבצל המטוגן
  2. מפוררים קבב צנוברים,
  3. מטגנים שלוש דקות.
  4. מוסיפים את החציל הקלוי והתבלינים
  5. מבשלים 3 דקות נוספות.
  6. מקררים במחבת עבה, עם תחתית לא נדבקת.
  7. יוצקים 4 כפות שמן זית
  8. מסדרים מחצית משערות הקדאיף.
  9. מהדקים את הקדאיף לתחתית בצורה שווה
  10. מסדרים מעל את תערובת הבשר באופן שווה ומסודר.
  11. משאירים 1 ס"מ שוליים בצדדים.
  12. מסדרים מעל את שערות הקדאיף הנותרים
  13. בעזרת מזלג מקפלים פנימה את השוליים העליונים על התחתונים כדי שהכל ייסגר מהצדדים.
  14. שמים על אש בינונית כעשר דק.
  15. הופכים בעזרת המחבת הכפולה
  16. שמים את יתרת השמן וממשיכים בישול עוד כחמש דק.
  17. מעבירים לצלחת הגשה
  18. מטפטפים מלמעלה סיאלן, פיסטוקים ואפשר גם טחינה גולמית.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות