אספרגוס בחמאת כמהין, קרוטונים של בריוש וגבינת איבריקו

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 15 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

 

צרור אספרגוס

50 גר' חמאה צרפתית

3 כפות מים

1 כף פרוסות כמהין שחורות משומרות

מלח

2 פרוסות חלת בריוש קלויות ומפוררות

100 גר' גבינת איבריקו El Pastor

08_food cover

מוצרי וילי פוד במתכון

אופן ההכנה:

 

  1. חותכים את הרבע התחתון של האספרגוס ומבשלים במי מלח רותחים במשך 2 דקות.
  2. מעבירים מיד למי קרח לעצירת הבישול.
  3. במחבת חמה, על אש בינונית, טורפים 3 כפות מים וחמאה עד להמסתה
  4. מוסיפים למחבת את הכמהין והאספרגוס ומתבלים במלח.
  5. מניחים את האספרגוס על צלחת הגשה ומפזרים מעל את פירורי הבריוש והאיבריקו
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות