קציצות בקר בפירות יבשים וערמונים על מצע של קוסקוס
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל4-5 מנות:
חצי קילו בשר טחון
1 בצל מגורר
חצי חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת כוסברה
מעט צ'ילי גרוס
2 כפות פירורי לחם
1/4 כפית מלח דק
1/4 כפית פלפל גרוס
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1 בצל קצוץ קטן
מעט אגוזי מלך מושחמים
מעט צנוברים מושחמים
מעט צימוקים
מעט משמשים
כף סוכר חום
חבילת ערמונים וילי פוד
2 כוסות מים
4 כפות שמן קנולה וילי פוד
מלח דק
פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
כמון
כורכום
קוסקוס
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הקציצות.
- במקביל מחממים תנור ל250 מעלות על מצב גריל.
- על מגש עם נייר אפיה מניחים קציצות מגולגלות ומכניסים להשחמה כ5 דקות.
- במקביל בסיר קוקוסייר מטגנים בצל קצוץ עד לשקיפות
- מוסיפים לסיר את כל הפירות היבשים התבלינים ואת 2 כוסות המים ומרתיחים.
- מוסיפים סוכר חום ואת הקציצות שהוצאו מהגריל מכסים ומבשלים כ3 דקות. מוסיפים מלמעלה את הערמונים.
- רתיחה אחת והתבשיל מוכן.
- שמים במסננת של הסיר את הקוסקוס ומבשלים אותו בעזרת האדים שיש לנו מהתבשיל.