פילה דניס וסלט משאוויה

כותב המתכון: שף אבי ביטון
32_silverwear קל
33_time 10 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים:

 

4 פילה דניס

3 עגבניות בשלות

פלפל ירוק חריף

6 שיני שום

1 גמבה בינונית

טימין

1 בצל לבן בינוני

מלח

1/4 כוס שמן זית

50 מ"ל מיץ לימון

לחם קלוי

אופן ההכנה:

 

  1. צולים את כל הירקות מלבד הלימון על מנגל לוהט עד להשחמה.
  2. קוצצים היטב בעזרת סכין את הירקות.
  3. שמים בקערה ומתבלים במלח לימון ושמן זית. תוספת מעולה לעוף על המנגל, דג , או סתם לנגב עם לחם טרי,
  4. את הדג צולים במחבת 3 דק מכל צד מתבלים במלח ופלפל.
  5. מגישים את הדג לצד הסלט עם טחינה טובה. עם לחם קלוי ושמן זית.

 

10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות