עוגת תפוחים וריבת חלב

כותב המתכון: שף אבי ביטון
32_silverwear קל
33_time 35 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים:

 

1.5 כוסות קמח

0.3 כוסות סוכר

2 ביצים

שקית אבקת אפייה

0.3 כוסות חלב

0.3 שמן קנולה וילי פוד

כפית תמצית וניל

5 תפוחים מקולפים וחתוכים לפלחים

כוס ריבת חלב

2 כפות חמאה בלגית וילי פוד

מעדן פרי פירות יער

אופן הכנה:

 

  1. מערבבים את כל חומרי העוגה.
  2. בסיר קטן מחממים את החמאה הריבה וריבת החלב.
  3. יוצקים את תערובת הריבה לתבנית אפייה קוטר 26 ומעל מסדרים את התפוחים בצורה יפה
  4. יוצקים את התערובת של העוגה ואופים 180 מעלות כחצי שעה.
  5. מגישים עם גלידת וניל טובה.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות