מחשי חלו – קישואים ממולאים

ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים:
8 קישואים בינוניים
3 כפות שמן קנולה וילי פוד
חצי כוס אורז בסמטי DAWAAT
1/2 ק"ג בשר בקר (מעט שמן)
50 גרם צימוקים
50 גרם חמוציות
מלח
פלפל שחור
בהרט
10 משמשים מיובשים יפים
2 תפוחי סמית ירוקים
10 שזיפים מגולענים יבשים
2-3 כפות ריבת ענבים
3 כפות רוטב סויה
בצל
גזר
סלרי
כרישה
שורש פטרוזיליה
4-5 כנפיים של עוף
3 כפות שמן
סילאן
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- מרוקנים את הקישואים מתוכן
- במקביל מבשלים חצי כוס אורז בסמטי עם 2-3 כפות שמן עד לכדי חצי בישול (חצי כוס מים במקום כוס מים).
- יוצרים תערובת מהאורז, הבשר, הצימוקים והחמוציות.
- מוסיפים קורט מלח, פלפל שחור ובהרט.
- ממלאים את הקישואים בתערובת שקיבלנו.
- בתחתית סיר שמים מעט מהתוכן שרוקנו קודם לכן מהקישואים.
- על התוכן הזה מניחים את הקישואים הממולאים
- שמים מעל את הפירות היבשים (שזיפים ומשמשים)
- בסיר אחר מכינים עם 3 כפות שמן ציר עוף עם הבצל, הסלרי, הגזר, הכרישה ושורוש הפטרוזויליה
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט וכף ריבת ענבים
- מרתיחים את הציר ושופכים את הרוטב מעל לקישואים.
- מרתיחים את הקישואים ומבשלים אחרי הרתיחה כחצי שעה.
- אח"כ מוציאים את הקישואים ומניחים בכלי הגשה מלבני בשתי שורות
- על כל קישוא שמים שזיף ומשמש ובין כל שני קישואים שמים פלח תפוח עץ.
- מוסיפים לרוטב שנשאר 3 כפות רוטב סויה
- יוצקים את הרוטב מעל הקישואים.
- אופים בתנור כשעה על 180 מעלות עם נייר כסף.
- לאחר מכן מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד השחמה.