מאפה שמרים במילוי גבינות ושום

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 60 דקות
תגיות: ,
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים:

 

 

500 גרם קמח

25 גרם שמרים טריים

1 כף סוכר

1 כף מלח

1/2 כוס שמן קנולה וילי פוד

1 כוס מים

250 גרם גבינת שמנת

250 גרם גבינת ריקוטה

150 ג' גבינת מוצרלה מגוררת SAY CHEESE

50 ג' גבינת פרמזן מגוררת Zanetti

2 כפות ממרח שום חתוכה

חצי צרור עירית קצוצה

50 גרם חמאה

1 כפית ממרח שום חתוכה

חופן עירית קצוצה

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים את הקמח והשמרים בקערת המיקסר.
  2. מוסיפים מלח סוכר ושמן ולשים בעזרת וו הלישה.
  3. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים כ-10 דקות,עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  4. מכסים ומפיחים עד להכפלת הנפח.
  5. בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם בזילקום וממרח שום כתוש חתוכה.
  6. מחלקים את הבצק ל 15 כדורים.
  7. מרדדים את הכדורים לעיגולים בעובי 1 ס"מ,
  8. מניחים 2 כפיות מהמלית וסוגרים לכדור.
  9. מניחים את הכדורים בתבנית, מכסים ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
  10. ממיסים את החמאהומערבבים עם ממרח שום ופטרוזליה קצוצה.
  11. מורחים על הבצק.
  12. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס כחצי שעה, עד להשחמה.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות