דג מרוקאי נוסח העיר פאז
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- בסיר עם מעט שמן משטחים גמבות חתוכות לאצבעות נקיות מתוכנן
- מוסיפים את קוביות השום, פלפלים יבשים חצויים (נקיים מתוכנם) ולימונים הכבושים החתוכים
- מבשלים הכל על אש קטנה.
- יש להזיז מדי פעם את הסיר על מנת שלא ייחרך עד שהופך להיות מרקחת ששומרת על צורתה.
- מוסיפים את הדג בתחתית ואת הפלפלים מרימים מעליו
- על הכל מפזרים את השמן שמעורבב עם המלח, כורכום ופפריקה חריפה והפלפל החריף.
- מבשלים כ-10 דקות נוספות בלי מכסה.
- כשהדג מתקרר, מניחים מעליו את הכוסברה רחוצה וחתוכה שחייבת להיות טרייה וירוקה.