צלחת עם רוטב צמחי, פפרוני אדום, וחתיכות גבינה על רקע צבעוני.

פלפלים ממולאים בגבינת פטה ובולגריה

כותב המתכון: וילי פוד
קל
5 דקות

מצרכים ל4-6 מנות:

4 פלפלים קלויים Sera

200 גר' פטה

200 גר' הבולגריה

2 כפות גבינת שמנת

8 כפות שמן זית

כפית אורגנו

3 כפות צנוברים קלויים

3 כפות סילאן

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל החומרים.
  2. פותחים את הפלפלים בעדינות ומניחים גבינה בשלישי התחתון של הפלפל.
  3. מגלגלים (סוגרים את הפלפל) ומעבירים לצלחת הגשה.
  4. מזלפים מעל מעט שמן זית וסילאן ומגישים.

מתכונים נוספים

לקוחות יקריים
קיימת תקלה במוקד הצרכנים של החברה.
ניתן לפנות אלינו בעמוד "מוקד צרכנים".

אנו פועלים לתקן את התקלה בהקדם האפשרי.

עמכם הסליחה,
צוות ויליפוד ויורו מחלבות אירופה