פלפלים ממולאים

כותב המתכון: שף אבי ביטון
קל
60 דקות

מצרכים:

1/2 ק"ג בשר טחון בקר

פלפלים אדומים, ירוקים וצהובים בינוניים

1/4 כוס שמן קנולה וילי פוד

בצל אחד

קופסת עגבניות מקולפות מרוסקות וילי פוד

2 כוסות אורז יסמין וילי פוד

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

מלח

2 קופסאות רסק עגבניות קטן Del Monte

2 שיני שום

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בצל במחבת עמוק
  2. מוסיפים בשר טחון, מגלגלים אותו עד שהבשר מתבשל.
  3. מוסיפים קוביות עגבניות, תבלינים, אורז, מלח. מבשלים כ-5 דקות.
  4. רוחצים פלפלים וחותכים אותם ( לקטם את הכובע עם הגבעול ולשמור לכיסוי הפלפל),
  5. מכן ממלאים אותם בתוכן.
  6. לוקחים קערה שופכים לתוכה רסק עגבניות, שום כתוש, עגבניות מגורדות ותבלינים וכך יוצרים אתה הציר.
  7. את הציר הזה שופכים לתוך הפלפלים,
  8. מביאים את הסיר לרתיחה ואז מבשלים על אש קטנה.
  9. מבשלים 45 דקות

 

מתכונים נוספים