טאבון עם לחמים רכים ומבריקים, מכוסים בעשבי תיבול ירוקים.

מאפה שמרים במילוי גבינות ושום

כותב המתכון: וילי פוד
קל
60 דקות
תגיות: אריסהדג

מצרכים:

500 גרם קמח

25 גרם שמרים טריים

1 כף סוכר

1 כף מלח

1/2 כוס שמן קנולה וילי פוד

1 כוס מים

250 גרם גבינת שמנת

250 גרם גבינת ריקוטה

150 ג' גבינת מוצרלה מגוררת SAY CHEESE

50 ג' גבינת פרמזן מגוררת Zanetti

2 כפות ממרח שום חתוכה

חצי צרור עירית קצוצה

50 גרם חמאה

1 כפית ממרח שום חתוכה

חופן עירית קצוצה

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים את הקמח והשמרים בקערת המיקסר.
  2. מוסיפים מלח סוכר ושמן ולשים בעזרת וו הלישה.
  3. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים כ-10 דקות,עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  4. מכסים ומפיחים עד להכפלת הנפח.
  5. בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם בזילקום וממרח שום כתוש חתוכה.
  6. מחלקים את הבצק ל 15 כדורים.
  7. מרדדים את הכדורים לעיגולים בעובי 1 ס"מ,
  8. מניחים 2 כפיות מהמלית וסוגרים לכדור.
  9. מניחים את הכדורים בתבנית, מכסים ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
  10. ממיסים את החמאהומערבבים עם ממרח שום ופטרוזליה קצוצה.
  11. מורחים על הבצק.
  12. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס כחצי שעה, עד להשחמה.

מתכונים נוספים