כבד עוף עם בצל וסחוג אדום

כותב המתכון: וילי פוד
קל
10 דקות

מצרכים ל4- 6 מנות:

1 ק"ג כבד עוף נקי

2 בצלים לבנים בינוניים פרוסים דק

1  כפית אבקת שום גבישי

2 כפות שמן קנולה וילי פוד

1  כף סחוג אדום חריף חתוכה.

אופן ההכנה:

 

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד שמתחילים להשחים.
  2. מוסיפים את הכבד וצולים מכל הצדדים עד להזהבה.
  3. מנמיכים את האש ומוסיפים, תבלינים וממשיכים לבשל כחמש דקות.
  4. מוסיפים סחוג אדום חריף חתוכה ומבשלים עוד כשלוש דקות.

מתכונים נוספים