פלפלים ממולאים בגבינת פטה ובולגריה

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 5 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

 

4 פלפלים קלויים Sera

200 גר' פטה

200 גר' הבולגריה

2 כפות גבינת שמנת

8 כפות שמן זית

כפית אורגנו

3 כפות צנוברים קלויים

3 כפות סילאן

08_food cover

מוצרי וילי פוד במתכון

אופן ההכנה:

 

  1. בקערה מערבבים את כל החומרים.
  2. פותחים את הפלפלים בעדינות ומניחים גבינה בשלישי התחתון של הפלפל.
  3. מגלגלים (סוגרים את הפלפל) ומעבירים לצלחת הגשה.
  4. מזלפים מעל מעט שמן זית וסילאן ומגישים.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות