סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמה

כותב המתכון: שף אבי ביטון
32_silverwear קל
33_time 120 דקות
תגיות: ,
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים:

 

3 שיני שום

1.5 ק"ג בשר שריר קוביות

2 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק

8 כפות שמן קנולה וילי פוד

כוס מים קרים

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

 

  1. בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומשחימים את הבשר כ-5 דק מכל צד.
  2. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת ( משאירים את השומן והמשקעים של הבשר בסיר ולא משתמשים בסיר חדש).
  3. יוצקים את המים ובעזרת כף עץ מקרצפים את תחתית הסיר לערבוב כל טעמי הבשר במים
  4. מחזירים את הבשר לסיר ומסדרים את התפוחי האדמה בינות הבשר מכסים
  5. מבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי .
  6. מגישים בליווי אורז לבן וסלט ירקות טרי.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות