פילה סלמון על מצע של פלפלים
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- מקלפים עגבנייה, חותכים לפרוסות דקות דקות ופורסים אותן בסיר רחב.
- חותכים את הפלפלים האדום לאורך ופורסים מעל העגבנייה.
- מעל הפלפלים שמים 2 חתיכות לימון כבוש.
- רוחצים את הכוסברה היטב, קוצצים גס ומניחים מעל.
- מעל הכוסברה מניחים את השום, מקולף וחתוך לעיגולים.
- בקערה נפרדת מערבבים שמן, מרק עוף, פפריקה, כורכום, כמון, מלח ובתערובת הזו מתבלים את הדג מכל הכיוונים.
- לאחר מכן מניחים את הדג בסיר.
- את שארית התערובת בקערה מערבבים עם חצי כוס מים ושופכים אל תוך הסיר.
- מכסים את הסיר לרבע שעה ומבשלים על אש גבוהה.
- לאחר רבע שעה, מסירים את המכסה ומנמיכים את האש לבישול נוסף של כחצי שעה.