פילאף עוף, ירקות שורש ואורז בסמטי

ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל5-6 מנות:
10 שוקי עוף
5 ליטרים מים
2 עלי דפנה
1 כפית שטוחה כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
1 פלפל גרוס
750 גרם אורז בסמטי DAAWAT
1/4 כוס שמן זית
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
1 כרישה חתוכה גס
10 שיני שום פרוסות
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- שמים בסיר את העוף, המים והתבלינים.
- מביאים לרתיחה.
- מבשלים 7-8 דקות.
- שומרים את הציר בצד.
- יוצקים מעט שמן זית לתבנית צלייה חסינת חום
- מטגנים את כל הירקות ועשבי התיבול.
- מוסיפים את האורז, העוף המבושל וציר העוף ומביאים לרתיחה.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל 80 מעלות כשעה ורבע