טארט טאטן אננס

ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- לשמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 3–4 שעות.
- מוציאים את הבצק אל משטח מקומח.
- מרדדים בעזרת מערוך לעיגול בקוטר 26 ס”מ.
- למילוי מחממים תנור ל–180 מעלות. פותחים את קופסאות האננס ומסננים.
- משתמשים רק בפרי.
- חותכים את החמאה הבלגית לקוביות
- במחבת בקוטר 26 ס”מ ממסים את החמאה יחד עם הסוכר.
- מבשלים על להבה בינונית נמוכה 5–6 דקות או עד שהסוכר מזהיב ומתקבל קרמל יפה וחלק.
- מערבבים בעדינות במהלך הבישול.
- מסירים את המחבת מהאש.
- מסדרים שכבה אחת של פרוסות אננס על תחתית המחבת.
- מעליהן מסדרים שכבה שנייה של אננס.
- מחזירים לאש ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות.
- מניחים את הבצק מעל האננסים.
- מעבירים לתנור ואופים כ–25 דקות עד שהבצק זהוב.
- מוציאים ונותנים למאפה להתקרר מעט.
- הופכים בזהירות רבה אל מגש הגשה.
- מגישים חם עם כדורי גלידת וניל.