גראטן כרישה וגבינת אדם

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 15 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

 

5 כרישות נקיות, חתוכות לפרוסות בעובי 2 ס"מ

1 כוס גבינת אדם מגורדת

1 מכל שמנת מתוקה

2 שיני שום כתושות

2 חלמונים

½ כפית פלפל לבן

3 כפות יין לבן

1 כפית חרדל חלק

מלח

שלישיית עגבניות קוביות Del Monte

1 בצל סגול קצוץ

צרור עלי רוקט קצוצים

80 מ"ל מיץ לימון

5 כפות שמן זית

מלח גס

אופן ההכנה:

 

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב.

  2. בתבנית חסינת חום בקוטר 24 ס"מ מסדרים את הכרישה בצורה חופפת

  3. יוצקים מעל את הרוטב.

  4. אופים בתנור ב־170 מעלות כ־40 דקות עד להשחמה קלה.

  5. מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר

  6. בקערה מערבבים את כל חומרי סלט העגבניות יחד ומגישים את הסלט לצד המנה.

10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות