גראטן כרישה וגבינת אדם
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל4-6 מנות:
5 כרישות נקיות, חתוכות לפרוסות בעובי 2 ס"מ
1 כוס גבינת אדם מגורדת
1 מכל שמנת מתוקה
2 שיני שום כתושות
2 חלמונים
½ כפית פלפל לבן
3 כפות יין לבן
1 כפית חרדל חלק
מלח
שלישיית עגבניות קוביות Del Monte
1 בצל סגול קצוץ
צרור עלי רוקט קצוצים
80 מ"ל מיץ לימון
5 כפות שמן זית
מלח גס
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
-
בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
-
בתבנית חסינת חום בקוטר 24 ס"מ מסדרים את הכרישה בצורה חופפת
-
יוצקים מעל את הרוטב.
-
אופים בתנור ב־170 מעלות כ־40 דקות עד להשחמה קלה.
-
מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר
-
בקערה מערבבים את כל חומרי סלט העגבניות יחד ומגישים את הסלט לצד המנה.