גבינת רסטה, חציל איטלקי וקרם עגבניות חריף
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!
מצרכים ל4-6 מנות:
2 כוסות עגבניות תמר Del Monte
10 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח
2 חצילים גדולים
צרור בזיליקום
100 גם גבינת רסטה
מוצרי וילי פוד במתכון
אופן ההכנה:
- למחבת יוצקים מחצית מכמות שמן הזית וצולים בה בחום בינוני את העגבניות בשלמותן.
- מוסיפים שום ומלח ומבשלים חמש דקות נוספות.
- טוחנים היטב בבלנדר מוט ומשאירים במקום חמים.
- פורסים את החציל לפרוסות בעובי 4 ס"מ וחותכים את החציל לריבועים.
- יוצקים על החצילים שמן זית ומלח וצולים ב־180 מעלות כ־20 דקות.
- על צלחת הגשה יוצקים את קרם העגבניות
- מניחים מעל את ריבועי החצילים ומפזרים מעל את גבינת הראסטה והבזיליקום
- מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.