גבינת רסטה, חציל איטלקי וקרם עגבניות חריף

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 40 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

2 כוסות עגבניות תמר Del Monte

10 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

מלח

2 חצילים גדולים

צרור בזיליקום

100 גם גבינת רסטה

מוצרי וילי פוד במתכון

אופן ההכנה:

 

  1. למחבת יוצקים מחצית מכמות שמן הזית וצולים בה בחום בינוני את העגבניות בשלמותן.
  2. מוסיפים שום ומלח ומבשלים חמש דקות נוספות.
  3. טוחנים היטב בבלנדר מוט ומשאירים במקום חמים.
  4. פורסים את החציל לפרוסות בעובי 4 ס"מ וחותכים את החציל לריבועים.
  5. יוצקים על החצילים שמן זית ומלח וצולים ב־180 מעלות כ־20 דקות.
  6. על צלחת הגשה יוצקים את קרם העגבניות
  7. מניחים מעל את ריבועי החצילים ומפזרים מעל את גבינת הראסטה והבזיליקום
  8. מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות