ברוסקטה ברי, קרם סלק וסלט רוקט חריף

כותב המתכון: וילי פוד
32_silverwear קל
33_time 20 דקות
ניסיתם את המתכון ואהבתם ?
ספרו לנו איך יצא!

מצרכים ל4-6 מנות:

 

 

2 סלקים בינוניים עטופים בנייר כסף

4 כפות שמן זית

¼ כוס מים

מלח

לברוסקטה:

1 גבינת ברי 125 גר' פרוסה ל6 פרוסות

1 בגט חתוך לפרוסות אלכסוניות

1 כף חרדל

צרור רוקט קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

3 כפות מיץ לימון וילי פוד 

3 כפות שמן זית

2 כפות שקדים פרוסים קלויים

מוצרי וילי פוד במתכון

אופן ההכנה:

 

  1. מניחים את הסלקים בתבנית עם מים ושמן זית,
  2. מניחים בתבנית את הסלקים, עוטפים בנייר כסף וצולים ב־180 מעלות עד לריכוך הסלקים.
  3. מוציאים מהתנור, מקררים את הסלקים, מקלפים וטוחנים בבלנדר מוט עם יתר המרכיבים לקרם חלק.
  4. בקערה מערבבים את כל חומרי הסלט.
  5. קולים את הבגט ומורחים עליו מעט חרדל. מניחים גבינת ברי מעל.
  6. על צלחת הגשה יוצקים מעט מקרם הסלק ומהסלט ומגישים בליווי הברוסקטות.
  7. טובלים את הברוסקטה בקרם הסלק ואוכלים יחד
10_pot

מתכונים נוספים

כנאפה בניחוח מי וורדים וגבינת מוצרלה

32_silverwear קל 33_time 15 דקות

פילה דניס בחמאה מתקתקה צ'ילי וסויה

32_silverwear קל 33_time 40 דקות

ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

32_silverwear קל 33_time 15 דקות