פיצה מרגריטה

מרכיבים: 500 גרם קמח, כף שמרים יבשים או 25 גרם שמרים טריים, 1 כפית סוכר, 1 כפית מלח, 4 כפות שמן זית, 1 כוס מים פושרים, 1 ביצה, 3 עגבניות בשלות קצוצות, 4 שיני שום כתושות, חצי כפית אורגנו טרי, 3 כפות רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם, 1 כפית שמן זית , שקית פתיתי מוצרלה מגורדת SAY CHEESE לפיזור על פיצה, תוספת על פי בחירה, זיתים, פטריות וכו'. אופן הכנה: מכניסים לקערת המערבל את כל חומרי הבצק ולשים עד שנוצר בצק גמיש, מומלץ לא פחות מ-7 דקות לקבלת בצק אורירי. מכסים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ומניחים באיזור חמים לתפיחה לכחצי שעה. לאחר שהבצק תפח יש לשים את הבצק על משטח מקומח, לרדד ולהעביר לתבנית. להכנת הרוטב, מניחים במחבת עם שמן זית את העגבניות והשום, מבשלים כמספר דקות ומוסיפים את עלי האורגנו הטרי, הרסק וכבע כוס מים, מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות ומסירים מהאש. מורחים על בסיס הבצק את הרוטב, מפזרים בנדיבות את פתיתי המוצרלה מסדרת SAY CHEESE ותוספות שאוהבים. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה. ניתן לפזר מעל עלי בזיליקום טריים להגשה.