סלט בורגול מרענן עם קוביות פטינה וזיתי קלמטה

מרכיבים: 1 כוס בורגול דק מושרה, חופן עלי פטרוזיליה ונענע, אגוזי מלך גרוסים, חופן זיתי קלמטה, פטינה של ויליפוד, 1 פלפל ירוק קצוץ דק, 2 כפות שמן זית, מיץ מחצי לימון, 1.5 כוסות מים רותחים, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. אופן הכנה: מחממים כף שמן זית לטיגון ומוסיפים את הבורגול המושרה והמים ומבשלים על אש בינונית עד שהבורגול מוכן ומצננים אותו. מכניסים לבלנדר את עשבי התיבול, אגוזי המלך ואת הפלפל הירוק. מעבירים את הבורגול לקערת ערבוב גדולה ואליו מוסיפים את תערובת עשבי התיבול והאגוזים ומערבבים. מוסיפים לסלט את קוביות הפטינה, זיתי קלמטה פרוסים לחתיכות ומתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל. טעים, טרי ובריא!